Archive for January, 2012

F 1.8

January 30th, 2012 – 12:20

Zaterdagavond naar the Stage in Arnhem geweest om wat nieuwe lenzen te proberen. Alles geschoten met een diafragma van f 1.8. Met zo weinig scherpte-diepte toch eerst maar even een beetje testen voordat je er serieus mee aan de slag gaat. Bij deze 2 plaatjes van Sean Penn. Een aantal andere foto’s heb ik hier [...]

Here Comes The Night

January 8th, 2012 – 19:28

Voor de 2e keer dit jaar gisteren bij Marike Jager geweest: de try-out van het theaterconcert “Here Comes The Night” in Deventer. In één woord “geweldig”! Wat een heerlijk, gevarieerd en mooi opgebouwd optreden. Er volgen de komende maanden nog zo’n 35 concerten, dus als je zin hebt… Meer plaatjes op m’n Facebookpagina.

Gingerpig

January 6th, 2012 – 11:52

Gisteren samen met Laetitia Abbenes bij de band Gingerpig op bezoek geweest om een reportage te maken van hun oefenruimte voor de Musicmaker. Hieronder vast een Gingerpig-pic.

Digifoto Pro: weekwinnaar

January 2nd, 2012 – 20:38
Filed as: Overig

Zojuist kreeg ik een berichtje van Digifoto Pro dat ik een prijs heb gewonnen: Spotlight weekwinnaar #20. Altijd leuk natuurlijk! De foto is een jaar geleden gemaakt tijdens de Belt van Elderveld in Arnhem. Nabil El Kassa viert zijn overwinning op Metihan Alice.