Overall winnaar KNZB fotowedstrijd

September 18th, 2013 – 18:21
Filed as: Overig

Met deze foto mee gedaan aan een fotowedstrijd van de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond). Van de week kreeg ik bericht: niet alleen gewonnen in de eigen categorie maar ook verkozen tot overall winnaar :)   De prijs bestaat uit een mooie systeemcamera (Nikon 1 J3) een cadeaucheque van 50 euro en een uitnodiging om te komen kijken op het Open Nederlands Kampioenschap in de eerste week van november. Ben ik natuurlijk erg blij mee :)

DVSDZ - Ronald Eckringa-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>