Tattoo

November 6th, 2008 – 22:20

In het Burgerweeshuis te Deventer werd op zaterdag 25 oktober de Mixfight After Summer Jam gehouden. Een gezellig feest dat druk bezocht werd. Eén van de dingen die op het programma stond was een live tattoo sessie van MMA vechter Ralf -the Underdog- Wonnink.  Ralf liet een tattoo op z’n been zetten die werd ontworpen door Niek Heizenberg. Bijzonder aan de tattoo is dat er op de achtergrond het Mixfightlogo is te zien. Alhoewel de volgende kandidaat zich ook al heeft aangemeld is dit de eerste keer dat dit logo op iemands lichaam te bewonderen is. Uiteraard ging mijn camera ook even mee. Hieronder een kleine impressie van de sessie. 

1 Comment

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post

  1. 1

    Gave serie!!! Dat heeft mij op een idee gebracht voor school. Gr. Fokje

    Comment made by Fokje on Sunday, November 16, 2008 @ 23:58


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>