Cuby and the Blizzards

December 25th, 2009 – 12:56

De laatste keer dat ik in het Burgerweeshuis fotografeerde kwam ik in een pit terecht bij het afscheidsconcert van de Osdorp Posse. Heel gezellig, maar je moet maar hopen dat je camera daar heel uitkomt. Vorige week was ik wederom in het Burgerweeshuis; dit keer met een totaal ander publiek. Als Cuby and the Blizzards speelt dan zijn de aanwezigen toch als snel 1 of 2 tinten grijzer. Een groot contrast met Osdorp Posse maar zeker net zo gezellig.
Zo’n 25 jaar geleden was ik al eens naar de Harry Muskee Gang geweest, en voor het concert van afgelopen weekend had ik nog even “The best of Cuby and the Blizzards” beluistert. Ik ging er dus beladen met de nodige sentimentele gevoelens naar toe. Gelukkig had ik niets teveel verwacht. Het werd een fantastische performance waarbij ik voortdurend de neiging moest onderdrukken om mee te swingen op de maat van de muziek. Daar krijg je van die wazige foto’s van. Bij deze een kleine impressie…

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>