Gespot

December 13th, 2010 – 19:52

Uiteraard wordt je als fotograaf zelf ook regelmatig gefotografeerd. Het is alleen maar zelden dat je ook nog weet welke je foto je op dat moment daadwerkelijk gemaakt hebt. Van het weekend had ik er eentje. Theo, collegafotograaf van Mixfight.nl, maakte een foto van me terwijl ik Jan Lomulder fotografeerde met zijn pupil Mark Wildeboer. 

De bovenste foto is van Theo. Ik hang rechts aan één hand aan de ringtouwen. De onderste foto is het plaatje dat ik zelf geschoten heb (klik op de foto voor de grotere versie).

  2 the Maxx

2themaxx-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>