Terug van weggeweest

April 17th, 2011 – 23:13

Ja ja… ik weet het… ik post echt véél te weinig. Ik kreeg van de week zelfs al de vraag of ik de afgelopen maanden nog gefotografeerd had :|   Uiteraard :) Maar ja, eigen schuld. Ik weet hoe het werkt: als je je website niet up-to-date houdt hebben de meeste mensen het idee dat het werkelijke leven daarmee gelijke tred houdt. Niets is minder waar natuurlijk. Lekker bezig geweest de laatste tijd zelfs, zoals altijd. Maar goed, zolang je het niet in je blog laat zien…

Daarom heb ik me voorgenomen vanaf nu toch wat regelmatiger even wat te posten. Niet al teveel bijzonders. Gewoon even een plaatje als ik weer terug ben van weggeweest. Gewoon één of twee pics om even te laten zien wat ik gedaan heb… zodat je weet dat ik nog leef :)

Zo ben ik zaterdag naar de Muzikantendag in Utrecht geweest. Een dag georganiseerd door Buma/Stemra, vol met lezingen, workshops en demobesprekingen, om muzikanten meer te weten te laten komen over de artistieke en zakelijke kanten van het muzikantschap. Ik maakte er het onderstaande plaatje van Jan van der Plas (Muzikantengids) en Norbert Plantinga (Universal).

  Muzikantendag-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>