Eervolle vermelding WPO

February 28th, 2012 – 21:55

Met deze foto verdiende ik deze maand een “eervolle vermelding” in de wedstrijd van de World Photography Organisation. Altijd leuk natuurlijk zo’n eervolle vermelding maar het is nog leuker als je weet dat er in totaal 52.323 inzendingen waren afkomstig uit 171 verschillende landen. Een aardig wedstrijdje dus :) . De foto wordt ook opgenomen in het “SWPA winner’s book” (Sony World Photography Awards) en is ook te zien op een expositie van de WPO in Londen.

First Fight - Ronald Eckringa-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>