Gruppo Sportivo LP release

August 9th, 2012 – 20:55

LP release? CD release zul je bedoelen… Nope, echt… LP release. Vinyl is weer helemaal terug. Van de week kwam de LP van de persen afrollen bij Record Industry / Mucis on Vinyl in Haarlem. Het woord “release” is overigens niet helemaal op z’n plaats omdat de LP pas in september op de markt komt, maar de persing van de plaat is nu wel een feit. Gelijk een rondleiding gehad door de fabriek (een reportage is straks te vinden in Musicmaker), wat echt prachtig was om te zien.

En nu binnenkort weer opnieuw genieten van een gouwe ouwe :)
Gruppo Sportivo - Ronald Eckringa-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>