Een zomerdag in Zutphen

August 15th, 2012 – 17:20

Aanstaande zaterdag moet ik “De Vrije Slag door Zutphen” fotograferen: een open-water-zwemwedstrijd in de Berkel dwars door de stad Zutphen. Aangezien dat vlak bij mij in de buurt is, van de week dus al even op verkenning geweest, op zoek naar leuke fotografische standpunten. Wat een heerlijk weer, wat een mooie dag, en zaterdag wordt ook nog eens precies hetzelfde weer verwacht. Bij deze een plaatje van een aantal jongeren die, net als ik, ook al van de Berkel aan het genieten waren.

De Berkel - Ronald Eckringa-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>