Spookhuis

December 2nd, 2012 – 20:58

Creepy bouwval, en dit is dan nog overdag. In mijn ogen heeft dit landhuis altijd iets weg van de set van een griezelfilm. Misschien dat er nog wel wat geesten rondwaren. Bij thuiskomst vandaag in iedere geval geen schimmige figuren op de foto gezien die ik er ter plekke niet heb gezien :)

Edit:
Ik lees net dit over het huis:
“Het huidige pand van Huize Reuvensweerd dateert van 1750 en is in 1944 door Nederlandse SS-ers met mitrailleurs doorzeefd. De hoofdbewoner werd gefusilleerd. Zijn zuster erfde Reuvensweerd en heeft het pand, dat nu leeg staat en zeer vervallen is, zo gelaten om iedereen eraan te herinneren wat de SSers hebben gedaan.”
Vandaar dus het het sinistere uiterlijk…

Cortenoever - Ronald Eckringa-001

No Comments

» Leave a comment now

» RSS feed for comments on this post
» TrackBack URI

No comments yet.


Leave a Comment

  1. XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>